Laatulupaus

Joukkoliikennelain 48 § mukainen laatulupaus Tuuri Jaakko Juhani

Tarjottavat liikennepalvelut

Tarjoamme linja-autoillamme tilaus-, sopimus- ja palveluliikennettä. Tilausajoja tarjoamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kotimaassa sekä ulkomailla. Sopimus- ja palveluliikennettä hoidamme Hämeenlinnan, Hauhon ja Tuuloksen alueilla. Aikataulut ovat saatavilla internet-sivuillamme www.henkiloliikenne.fi ja www.tilausajohämeenlinna.fi sekä Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisessa tietokannassa.

Palveluista ja niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Palveluistamme ja niiden mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitamme joko suoraan asiakkaalle ilmoittamalla, sähköpostilla tai yrityksemme kotisivuilla.

Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat, informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Käytössämme palvelulinjoilla ovat Oy Matkahuolto Ab:n sarjaliput sekä seutuliput

Linja-autot

Käytössä ovat linja-autot ovat turvallisia, asianmukaisesti varusteltuja ja hyväkuntoisia..

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti. Asiakkaamme voivat antaa palautetta kotisivujemme yhteydenottokaavakkeen kautta, puhelimitse tai työntekijöillemme suullisesti. Käsittelemme kaikki palautteet tapauskohtaisesti sekä teemme tarvittavat toimenpiteet asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaukset

Käsittelemme meille tulleet valitukset aina mahdollisimman nopeasti niiden tultua tietoisuuteemme. Mahdollisista hinnan palautuksista, sopimusten puruista ja vahingonkorvauksista neuvottelemme aina erikseen.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytössä olevat palvelut, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomiointi

Ammattitaitoiset, ystävälliset sekä palvelualttiit kuljettajamme auttavat tarvittaessa esimerkiksi autoon nousussa ja sieltä poistumisessa sekä pyrkivät muutenkin huomioimaan asiakasryhmien eri tarpeen mahdollisuuksiensa mukaan.